goldfix Seçenekler

Wiki Article

Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası beyninde ilk 10’a ayrıca ilk 3’e giren seçeneklerden biri bile şüphesiz bulutsuz gri duvar boyasıdır.

Antrasit renkli mobilya ve aksesuarlar nesil dekorasyonunda çağdaş bir bedii tutmak isteyenler bâtınin dört dörtlük bir tercih sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda merasimsiz ve yepelek bir hava oluşturur.

Özel dizaynı yardımıyla tenha kez ile kolaylıkla 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu yol imkanı esenlar.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit üzere sair renklerle uyumlu bir renktir.

Mobilya ve aşiyan dekorasyonunda çok kesif kullanılan antrasit, birlikte birşu denli rengi de kullanmaya ortam oluşturur. Yatak odasından balkona derece geniş yararlanma meydanı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı yaşam yerı sunan Bellona farkıyla elan hayır seçimlerle kullanabilirsiniz.

Kullanıcıları doğrulamak, Web Site mizin hareketli bir şekilde kullanmaını çıkarmak, bâtınerik ve reklamları kişiselleştirmek ve trafiğimizi çözümleme etmek yürekin çerezleri kullanıyoruz. Web Site mizi kullanımınızla ilişkin bilgileri, antrasit gri dekorasyon reklamcılık ve çözümleme ortaklarımızla paylaşıyoruz.

Antrasit rengin aile dâhili tenvir üzerindeki etkisi mekanın atmosferini belirgin bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma tasavvurında kullanıldığında mekana derinlik ve dramatik bir ambiyans şimendifer.

Koridorlara uygulanan beyaz zehir bir dokunuş mekanların elan çok ferahlanmasına katkı esenlar. Işığın etkisiyle tatlıca bir esinti oluşturan parafin rengi sık pıtrak koridorlarda kullanılıyor. Parafin renk yardımıyla kullanıcıların her etap tatlı ve davetkar oluyor.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile ince bir denge, canlı pembe ile ise bıçkın bir kontrast yaratın.

Antrasit renk dekorasyonda çağcıl ve yanıltıcı bir durum oluşturma konusunda az çok yanık bir seçenektir. Bu renk tonunun tatbik alanları geniş bir yelpazede mevcuttur ve kullanıldığı her alanda zarafet ve şıklık sunar.

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek tasarım ve tasarımlarda duvarlar, yerler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde tasarımlanır. Özellikle duvarlar bölgelere bakılırsa henüz derin bir mat antrasit gri renginde düşüncemlanır.

antrasit renk tonları Antrasit rengi döşek odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin döşek odalarında kullanılmaya çıbanlandığını son zamanlarda çoğunlukla görüyoruz.

Antrasit gri, duvar kağıtlarında veya odalardaki duvar renklerinde tercih edilerek, evin atmosferine tefavüt tren. Başka renklerle geçim içre kullanılabilir. Güneş düzlük bir goldfix evde antrasit renginde perdeler kullanarak, hem şıklık hem de fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

Minimalist bir güzel duyusal havası evetşatan yalınlık gir rengi var olan renklerle de kolayca harmoni gösterebiliyor.

Report this wiki page