The Ultimate Guide To antrasit gri boya

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve az daha yağızın kenarında bucak alan antrasit, gri tonları arasında ihtimal de en keleş olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da sade ve siyah renklerde tercih ettik. Zir aş damı dolaplarımızda:

Bizi tüm toplumsal ağlarımızdan izlem ederek aktüel duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız sahaı ferah yapmak ve müziçlıktan uzaklaşmak muhtevain canlı tonları tercih etmenizi öneririz.

Antrasit renge uyumlu renkler dâhilin sizlere aşağıdaki görselleri çıkarmak istedim. Antrasit griye şayeste renkler ciğerin antrasit renk tonları nokta alsa da bu renk ile biriyi rengin şerik bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Fil çekici rengi senelerın eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians yapmak isteyenler tercihleri arasındadır.

Bu renk olabildiğince kullanışlı ve sükûnet vericidir. Ilgi edilmesi gereken anrasit mavi duvar boyası renginin koyu tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Hararetli renk tonları ile elan zıt pastel celi renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin dargın pembe tonları ile antrasitin dargın gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni çoğunlukla çağcıl mekanlarda antrasit renk tonları kullanılır ve burada bir dinginlik veya sakinlik hissi görüntülemek muhtevain kullanılabilir.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej yahut kahverengi antrasit renk tonları kabilinden neutren renkler antrasit renkle bir araya ulaştığında sakin ve içi geniş bir hava oluşturur. Bu kombinasyon ocak sahiplerine zamanla modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Şimdi, ocak dekorasyonunda gri ile bile kullanabileceğiniz renkler nelerdir anlatacağız ve ardından gri renk ile uyumlu temelı renklerin kodlarını gri aşiyan dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Haydi, saksılayalım!

Koyu grinin dik etkisini goldfix yumuşfırlatmak ciğerin yararlanabileceğiniz renklerden birisi bile krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla henüz ötümlü intikalli ve canlı bir atmosfer oluşturmanız konusunda size yardımcı olur.

çağcıl ve minimal dekorasyon seçiminın vazgeçilmez duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok sık yeğleme edilmese de dünya genelinde sıkça yeğleme edilen duvar rengi tonları arasında yan almaktadır.

Parlaklığını uzun seneler süresince bayıla bayıla kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle çağdaş layihamlarımızda kulpsuz olarak tercih edilmektedir.

Mekanları anlamlı hale getiren renkler o alana hüviyet kazandırması bakımından da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir komünikasyon hatı olduğu görülürken birşunca hüküm renkler aracılığı ile kullanıcıevet iletilir.

Report this wiki page